Wat we doen

  BIM modellen

  Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting.

  Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages

  Waarom gebruiken we het?

  Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud. Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot "Hier uw tekst, hier uw tekst" wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt.

  Waar komt het vandaan?

  In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is

  • dus meer dan 2000 jaar oud
  • Richard McClintock, een professor latijn aan de Hampden-Sydney College
  • één van de meer obscure latijnse woorden
  • lorem Ipsum passage opgezocht, en heeft tijdens het zoeken

  Offerte aanvragen

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het 3D Laserscannen? Het is mogelijk om direct een offerte op te vragen. Het is al geruime tijd een bekend gegeven dat een lezer, tijdens het bekijken van de layout van een pagina, afgeleid wordt door de tekstuele inhoud.

  Offerte aanvragen

  Stel een vraag

  Contactformulier

  Terug naar overzicht