Cases

  Lakstokerij - BN international

  Lakstokerij - BN international

  3d scannen - Lakstokerij BN International Huizen

  Voor DHB2 heeft BIMpartners de kenmerkende Lakstokerij in Huizen gedigitaliseerd.  Dit fraaie erfgoed wordt her-ontwikkeld om een deel van de geschiedenis van BN international te behouden in Huizen.

  Het pand is gelegen naast het (in aanbouw) nieuwe kantoor van BIMpartners. Over de bestemming zijn momenteel gesprekken gaande met de gemeente, hierover later meer. 

  Onze mobiele scanner maakt het mogelijk om een project als deze in nog geen 4 uur compleet in kaart te brengen. De buitengevels zijn ingemeten met onze Trimble X12 scanner. Hiermee combineren wij de millimeter nauwkeurigheid van een statiefscanner met de snelheid van de mobiele NavVis VLX scanner. 

  Waarom adviseren wij voor deze hybride methode? Eigenlijk heel simpel, we zetten het beste gereedschap in op het juiste onderdeel. Dit altijd met een afweging tussen kosten en beoogd doel van opdrachtgever.


  Transformatie & Renovatie
  Als u bestaand vastgoed gaat herontwikkelen of verduurzamen is het object wat er "buiten" staat bepalend in alle verdere ontwikkel stappen. We kennen allemaal de bekende uitspraken als: meten = weten en een goed begin is het halve werk. Vaak zien wij toch dat plannen worden gevormd op archiefstukken die al tientallen jaren in een archief hebben gelegen. Deze corresponderen veelal niet wat er werkelijk staat.

  Laat u verbazen over de kosten van 3d laserscannen, en zie wat het u brengt!

  Nieuw met laserscannen? Wij geven u graag een aantrekkelijke kennismakingskorting en begeleiden u van A tot Z.

  Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe 3D-scannen uw renovatieprojecten naar nieuwe hoogtes kan tillen.

  Voordenken in plaats van nadenken!

  Opdrachtgever DHB2 projectontwikkeling
  Locatie Rokerijweg - Huizen
  Jaar 2023
  Software NavVis IVION
  Hardware Trimble x12, NavVis VLX
  Output e57, RCP
  Grootte
  Terug